çiftçipark çiftçipark pazar

Şerife Karakaya

Merhaba, ben Ordu'nun bereketli topraklarından, Karaağaç Köyü'nde fındık üreticisiyim. Yıllardır dededen kalma geleneklerle en doğal ve en kaliteli fındıkları yetiştiriyor, sizlerle buluşturuyorum. Doğal yöntemlerle özenle topladığımız fındıklar, lezzeti ve tazeliğiyle fark yaratıyor. Fındıklarımızı internet üzerinden direkt olarak size ulaştırıyor, üreticiden sofranıza katkısız ve taptaze lezzetler sunuyoruz. Eğer lezzetli, doğal ve kaliteli fındık arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Sipariş vermek için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz!
Yükleniyor..
Derece
Üretici
Şerife Karakaya Çiftçipark Pazar Üyesi Değil Merhaba, ben Ordu'nun bereketli topraklarından, Karaağaç Köyü'nde fındık üreticisiyim. Yıllardır dededen kalma geleneklerle en doğal ve en kaliteli fındıkları yetiştiriyor, sizlerle buluşturuyorum. Doğal yöntemlerle özenle topladığımız fındıklar, lezzeti ve tazeliğiyle fark yaratıyor. Fındıklarım...
Üretici Adı
Firma Adı Şerife Karakaya
Üretici Adresi Karaağaç köyü
No Tarla Adı Mahalle İlçe İl Alan
Cinsi Ürün Çeşidi Ürün Türü Stok Kapasite
Çiftçinin Ürünleri Detaylı Filtreleme
ORDU
250 / kg min 3 kg
Ürünü İncele

Şerife Karakaya

Üretici
Cep 0 (541) 520 5550

Giriş Yap

Üye değil misin? Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üye olmakla, Üyelik Sözleşmesi, Gizlilik Politikası, KVKK Aydınlatma Metni ve Ticari İzin hükümlerini kabul etmektesiniz.
Üye misin? Giriş Yap